otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Přijeďte na Benecko! Čeká na vás zábava pro děti, relax pro rodiče

Přijeďte na Benecko! Čeká na vás zábava pro děti, relax pro rodiče

2021-11-08T16:21:13+00:00 08.11.2021

Vyjeďte si do Krkonoš a prožijte parádní dovolenou v ProFamily Hotel Top Benecko, kde založíte super základnu, ze které budete vyrážet za krásami Krkonoš. Těšte se na útulné pokoje, výborné jídlo a pohodu.

ProFamily Hotel TOP - Benecko

Útulné pokoje, jídlo a zábava

Hotelová restaurace je otevřena nejen ubytovaným hostům, kteří se mohou stravovat formou polopenze, ale i pro širokou veřejnost, která na Benecko zavítá. Nabídce vévodí česká kuchyně v moderním podání a um našich šikovných kuchařů můžete sledovat v otevřené kuchyni.

ProFamily Hotel TOP

Ubytování zahrnuje snídani formou teplého a studeného bufetu. Těšit se můžete na pečivo z místní pekárny, marmelády, domácí pomazánky, šunku, sýry, vajíčka, čerstvé ovoce a zeleninu a mnoho dalšího. 

ProFamily Hotel TOP - Benecko

Parkování přímo u hotelu a Wi-Fi připojení po celém objektu.

V zimní sezóně lze bezplatně využít sušárnu pro lyžáky a běžkařské boty. Dostatečný prostor se nachází v suterénu hotelu a sušárna je vybavena vyhřívanými policemi.

Děti jsou tady vítáni, těšit se mohou na vnitřní hernu s hračkami a dětské venkovní hřiště s prolézačkami a skluzavkami.

ProFamily Hotel TOP - Benecko

Relax, sauna a wellness

Vyšli jste si na celodenní túru a toužíte po pravé horské relaxaci? Těšit se můžete na privátní wellness, který je nutné si rezervovat, součástí je sauna, whirlpool, odpočinková místnost, soukromý bar, sprchy a osvěžovací vědro.

ProFamily Hotel TOP - Benecko


Vyberte si z široké nabídky masáží a dopřejte svému tělu relax. Berte prosím na vědomí, že je nutná rezervace konkrétního času minimálně 2 dny dopředu.

Tip na bezva výlet! Lufťákova stezka

ProFamily Hotel TOP - Benecko

Naplánujte výlet celé rodině a zasmějte se spolu při plnění zábavných úkolů na čerstvém vzduchu. Lufťákova stezka je dlouhá přes 2 km a vede rekreačním střediskem Benecko. Stanoviště plná hravých úkolů vás postupně dovedou až k největšímu trpaslíkovi v Evropě, který je potomkem jednoho ze sedmi trpaslíků, a to překvapivě Stydlína. Stezka je přístupná od jara do podzimu a za její úspěšné absolvování si můžete vyzvednout certifikát.