otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Letní pobyt v hotelu na břehu Máchova jezera

Letní pobyt v hotelu na břehu Máchova jezera

Hotel Bezděz najdete přímo u jezera obklopeného borovými lesy, takže den můžete zahájit pár tempy a pak buď pokračovat celodenním sluněním na písečné pláži a dováděním v přírodním aquaparku, nebo vyrazit za zábavou.

V oblasti si užijete krásnou přírodu, mnoho cyklistických tras, památek a dalších zajímavostí. Vydat se můžete na okružní plavbu po jezeře, která nabízí nádherné výhledy do okolní krajiny.

Hotel BEZDĚZ - Máchovo jezero

Romantika u jezera i další zábava

V těsné blízkosti hotelu naleznete Aqupark, písečnou pláž s bazénem, skluzavkou, nafukovacími atrakcemi, restaurací a pizerií značené cyklostezky sportovní zařízení (tenisové kurty, krytá sportovní hala, půjčovna kol) diskotéky, restaurace, kavárny, cukrárny. Vodní plocha nabízí celou řadu aktivit (jachting, windsurfing, projížďku parníkem po jezeře, školu vodních sportů, půjčovnu šlapadel, lodiček a další…

Hotel BEZDĚZ - Máchovo jezero

Útulné ubytování a relax v bazénu

Po všem tom slunění, koupání a výletování složíte hlavu v jednoduše zařízeném pokoji s koupelnou a televizí, Wi-Fi můžete využít v konferenčních sálech hotelu a na baru. 
Každý den máte v ceně balíčku hodinový vstup do krytého bazénu velkého 18 × 6 m, takže nebude-li počasí na plavání v jezeru, dáte si pár temp i pod střechou. 

Hotel BEZDĚZ - Máchovo jezero

Bohatá polopenze a posezení na letní terase

Zajištěna je pro vás polopenze, den začnete pestrou snídaní formou švédských stolů, večeři si vyberete z pěti jídel vždy den předem. Naservírují vám polévku či předkrm, hlavní chod s čerstvým salátem a sladkou tečku.

V hotelové restauraci připravují mistři kuchaři speciality české i mezinárodní kuchyně. Osvěžující drinky i chlapské pití si objednáte v poklidném baru s terasou. 

Hotel BEZDĚZ - Máchovo jezero

Tipy na výlety

Máchovo jezero, které je ve skutečnosti největším českým rybníkem, dal založit již Karel IV. V 19. století jej pak proslavil K. H. Mácha ve svých dílech a dnes toto romantické jezero patří mezi nejoblíbenější rekreační střediska u nás. Na jezeře, které obklopují městečka Doksy a Staré splavy, najdete celkem 4 pláže, dva ostrůvky a mnoho zábavy pro celou rodinu, včetně šlapadel, lodiček i vodních atrakcí.

Hotel BEZDĚZ - Máchovo jezero

Hrad Bezděz

Nádherný gotický hrad s bohatou historií. Přístupný je areál původního horního hradu (významná kaple s křížovou klenbou, starý královský palác, purkrabství), velká část zachovalých hradebních zdí, Čertova věž. Z hradu se nabízí krásný výhled.